Deel dit artikel
-

Ripple nu vierde cryptomunt

Ripple is met een marktkapitalisatie met 26 miljard euro inmiddels de vierde cryptomunt ter wereld en heeft Litecoin achter zich gelaten.

De groei is opmerkelijk omdat het blockchainnetwerk al enkele jaren bestaat, en zijn voorganger Ripplepay al sinds 2004. Het Ripple-protocol voor snellere transacties wordt al door zo’n honderd banken gebruikt.

Bitcoin blijft veruit de grootste cryptomunt met een marktwaarde van circa 238 miljard euro, Ethereum volgt met 85 miljard op gepaste afstand en het onlangs afgesplitste Bitcoin Cash staat met 26 miljard op de derde plaats. De waarde schommelt nogal, dus het is niet meer dan een tijdsopname.

Het is nu vooral de eigen digitale munt XRP van Ripple die in waarde is gestegen en daarmee Litecoin passeert. In de Litecoin zat lange tijd niet veel beweging, maar door de explosieve koers van de Bitcoin zien alle munten hun waarde stijgen.

Deel dit bericht

9 Reacties

X

Het idee van Bitcoin is geweldig, maar om een transactie ermee te verwerken blijkt duur te zijn en lang te duren. Met Ripple worden transacties binnen 3,3 seconden uitgevoerd (wereldwijd van en naar elke valuta) tegen minder dan een cent, onafhankelijk van het bedrag van de transactie. XRP treedt op als brug tussen de verschillende valuta’s en zorgt voor kostenverlaging.

Aston berg

We gaan nu een nieuwe tijdperk in the future van bedrijven is de digitale munt een optie.

Aston berg

Triple is top

Frank

Ik heb ruim een maand geleden deze munt gekocht, naar aanleiding van een stuk met meer informatie over de Ripple, en hoe het precies allemaal werkt. (https://www.onetime.nl/beurs/uitleg-ripple-cryptocurrency-wat-het) Het is misschien wel de meest interessante coin van dit moment gezien ze het betalingsverkeer mede regelen en dit is bij de bitcoin op dit moment een drama van jewelste.
Ik blijf lekker zitten met mijn duizenden Ripples en hoop er stinkend rijk mee te worden 🙂

Jonathan

Vorige week RIPPLE gekocht en nu ruim 200% winst 🙂 als je kijkt naar de koers op https://www.koers-ripple.nl/ zie je dat deze ook in een korte tijd enorm is gestegen. Als je het aan mij vraagt is RIPPLE de toekomst. Investeer voordat het te laat is 😉

Henry

Je leest echt overal over de Ripple laatste weken, ook laatst op deze site mooi stukje over gelezen: https://www.onlinebeleggen.nl/gaat-u-voor-de-ripple/

Ano niem

16000 sinds mei en hou ze tot ze op 100 staan volgend jaar.

Floris

Waar kan je veilig ripple kopen met niet een hoge transacties graag snel antwoord aub

Chanti

Floris ik heb “Iq option” gebruikt om mijn ripple’s te kopen.. Ik vindt die transactie koste daar minimaal

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond