Deel dit artikel
-

Robots en order management op Emerce Fulfillment & Logistics

Fizyr, DeliveryMatch, Stockon en Penske Logistics zijn enkele van de bedrijven die spreken op Emerce Fulfillment & Logistics, onderdeel van E-Commerce Live! 2018.

Emerce Fulfillment & Logistics gaat over alle aspecten van fulfillment en logistics voor e-commerce en biedt vernieuwende en effectieve cases van aansprekende brands en retailers.

Neem robots. Herbert ten Have geeft sinds december 2016 leiding aan Fizyr (voorheen Delft Robotics, winnaar van de Amazon Picking). Na voltooiing van de laboratoriumschool (Analytische Chemie) is hij product- en marketingmanager geweest bij Beckman Instruments. Herbert was een van de pioniers in de op deep learning gebaseerde visie om robots te begeleiden naar objecten die variëren in vorm, groote en kleur.

Roland Slegers is sinds 2006 werkzaam als zelfstandig consultant in Logistiek & SC. Dit resulteerde in 2011 in de start van Deliverymatch, inmiddels een bedrijf waar hij oprichter en directeur van is. Begin 2015 is de eerste klant (Flinders) live gegaan en inmiddels groeit het aantal klanten gestaag. DeliveryMatch is een combinatie van een Transport Management en Order Management systeem en heeft zowel een sturende regie functie als operationele executie functie in Online, Multichannel en Omnichannel operaties.

Sephan Bosman is medeoprichter en directeur bij de mobiele boodschappenservice start-up Stockon. Hiervoor was hij onder ander werkzaam als CEO bij Zoover.

Emerce Fulfillment & Logistics vindt op 30 mei plaats in de Berlage-zaal van de Beurs van Berlage. Tijdens het evenement wordt ook de Logistieke Website van het Jaar gekozen. Kaarten hier.

Foto: Peter Boer

Dit bericht is 19 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond