Deel dit artikel
-

Rocket Internet in wellness in Zuid-Amerika

Bedrijvenbouwer Rocket Internet opent in Brazilië een site waar consumenten een kapper, nagelstijlist, masseur en andere verzorgers direct kunnen boeken. In Europa bouwt Treatwell een vergelijkbare propositie.

Onder de naam Vaniday wordt de boekingssite opgezet voor de Braziliaanse markt, weet The Next Web. Dat sprak met de bedenker en oprichter, die eerder op verschillende plekken in de wereld werkte voor Rocket Internet.

De Duitse bedrijvenbouwer exploiteert in Brazilië reeds een aantal andere concepten, waaronder meubelwinkels Westwing en Home24, schoonmaakdienst Helpling, busboeker ClickBus en Zalando-zusje Dafiti. Rocket zou in Italië onder de naam Inspa ook een wellness-site willen openen, maar die is nog niet live.

Vanuit Nederland bouwt online ondernemer Laurens Groenendijk met zijn compagnons aan het bedrijf Treatwell. Dat is nu actief in Nederland, België en Duitsland. Reeds van aanvang was hen duidelijk dat ze in korte tijd een groot internationaal bereik moesten opbouwen om op het internationale toneel mee te spelen.

Foto: Anna (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond