Deel dit artikel
-

Rockstart verhuist naar Amsterdamse Houthavens

Startup-investeerder Rockstart gaat weer verhuizen. Van de Amsterdamse Herengracht naar het multifunctionele bedrijfsgebouw 10 Riga aan de Rigakade 10 in de Amsterdamse Houthavens. Dat meldt Vastgoedmarkt.nl.

Het gebouw telt 2.800 vierkante meter multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimte met een groot buitenterrein. De nieuwe locatie geeft Rockstart veel meer mogelijkheden om te groeien.

Rockstart heeft sinds 2011 geïnvesteerd in 118 startups. Ook de komende jaren komt de nadruk te liggen op Tech, Energy, Health, Food & Artificial Intelligence.

Oprichter Oscar Kneppers noemt de Houthavens ‘een geweldig dynamische plek aan de rand van het centrum. Meer nog dan in de Jordaan kunnen we in de Houthavens onze stempel op het gebied drukken.’

Enkele jaren terug waren er nog plannen om te verhuizen naar het Marineterrein achter het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Daar zouden ook andere starters of start-up-centra zich kunnen vestigen.

De Houthaven is een gebiedsontwikkelingsproject in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam-West. Na een lange geschiedenis van industriële bedrijvigheid, ondergaat het gebied een ingrijpende metamorfose.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond