Deel dit artikel
-

ROUTE 66 neemt gebruikers ANWB ENGINYOY over

ROUTE 66 en de ANWB zijn overeengekomen dat alle gebruikers van ENGINYOY, het navigatiesysteem van de ANWB, uiterlijk 1 oktober gratis het navigatiepakket Mobile 2005 Europe van ROUTE 66 ontvangen. Vanaf dat moment stopt de service en is het niet langer mogelijk om met ENGINYOY te navigeren.

Consumenten kunnen dan voor ondersteuning rekenen op de helpdesk van ROUTE 66. De ANWB heeft hen inmiddels geïnformeerd. Zeer recent heeft de ANWB besloten de activiteiten van ENGINYOY te beëindigen, omdat de navigatiemarkt zich dusdanig heeft ontwikkeld dat alleen Europese spelers een rol van betekenis kunnen spelen. Dit ligt niet in de lijn van de ambities van de ANWB.

Anderzijds blijkt dat de markt voor innovatieve dienstenconcepten moeilijk realiseerbaar is. In het licht van beide ontwikkelingen is het besluit gevallen om de activiteit per direct te stoppen. Het in de toekomst kunnen aanbieden van digitale informatie en diensten blijft een belangrijke activiteit voor de ANWB.

Job van Dijk, directeur van ROUTE 66: “Ik ben erg onder de indruk van de vastberadenheid van de ANWB om haar klanten een goede oplossing te bieden voor het ontstane probleem. Natuurlijk zijn we blij dat de keuze uiteindelijk op ons is gevallen en we zullen het vertrouwen dat de ANWB in ons stelt niet beschamen.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan van Eechoud

Hi, Ik heb een systeem van Engin, maar wat doet die ''yoy'' erbij?????Kan ik ook terecht bij Route 66 wanneer ik geen ''yoy'' heb?? Vr. gr. Jan v. E.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond