Deel dit artikel
-

Ruben Meiland in MT van Leadingcourses.com

Ruben Meiland is per 1 april toegetreden tot het managementteam van Leadingcourses.com, een Nederlandse portaal dat internationale golfbanen in kaart brengt en laat beoordelen. Meiland wordt verantwoordelijk voor de routekaart van alle producten en diensten.

Bij de recensie- en boekingssite wordt hij CPTO, wat staat voor Chief Product & Technology Officer.

Ruben Meiland was medeoprichter van het Nederlandse Ticketscript en verkocht dat in 2017 aan het Amerikaanse Eventbrite. Vanuit zijn internationale ambitie vertrok Meiland naar Silicon Valley om daar als VP of Product voor Eventbrite een groot gedeelte van de productorganisatie voor zijn rekening te nemen. Na een aantal jaar in de VS besloot hij begin 2020 terug te keren naar Nederland.

Teruggekeerd is hij scale-ups gaan begeleiden en kwam zo op het pad van Leadingcourses.com.

De boekings- en recensiesite groeide in januari en februari met meer dan zeshonderd procent, gemeten naar geboekte starttijden, ten opzichte van 2019. CEO Jeroen Korving: “We zijn erg verheugd met de komst van Ruben. Hij brengt een berg aan ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Om in deze lastige tijd zo’n zwaargewicht binnen te halen laat zien dat we op de goede weg zijn.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Jeroen

Welkom aan boord Ruben! We gaan knallen 👍🏻

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond