Deel dit artikel
-

Ruud de Langen in directie dentsu Nederland

Dentsu Aegis Network, ontstaan uit een fusie, verandert zijn naam wereldwijd in het simpelere dentsu. In Nederland wordt de directie van het lokale filiaal uitgebreid met een Chief Growth Officer, een stoel die bemand wordt door Ruud de Langen.

De Langen is afkomstig van Talpa Network waar hij chief creative officer was. Een reorganisatie als gevolg van het coronavirus zette een streep door zijn loopbaan daar in juni.

In zijn nieuwe functie wordt de mediaman binnen de directie verantwoordelijk voor de groei-agenda en het uitlichten van geïntegreerde dienstverlening van dentsu. Daarbij gaat het om de gecombineerde inzet van de verschillende disciplines van het bureau.

“Het voelt goed om weer in de bureauwereld terug te zijn. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren.”

De andere leden van de lokale directie zijn Mark van Dijk (CEO), Monique Benda, (HR director) en Saskia Bielderman (CFO).

Met de naamswijziging verenigt dentsu alle 66.000 medewerkers wereldwijd. Die volgt op een periode van transformatie van het internationale bedrijf, gericht op de vereenvoudiging van het dienstenaanbod tot drie bedrijfsonderdelen: Media, Creatie en Customer Experience Management (CXM).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond