Deel dit artikel
-

Salesupply opent kantoor in China

Marketingbedrijf Salesupply opent een kantoor in Sjanghai, wat op zijn beurt weer deuren opent voor Nederlandse ondernemers in de e-commercesector die de Aziatische markt op willen.

Salesupply uit Wijchen gaat bovendien samenwerkingen aan met twee lokale specialisten. TMO Group is gespecialiseerd in het bouwen van websites en apps. Far International Logistics kent het klappen van de zweep in logistiek, fulfillment en supply chain management.

De gecombineerde expertise van logistiek en media maakt Salesupply voor zijn Europese klanten tot een aantrekkelijk loket voor entree tot de Aziatische online markt. Andersom werkt het ook. Het bedrijf uit Gelderland vormt voor Chinese ondernemers een portaal naar de Europese markt.

De Nederlanders werken in zeventien landen met lokaal personeel dat de zakelijke merites van de markt goed kent. Bedrijven die naar een ander land willen uitbreiden, worden geholpen bij de elementaire juridische, technische en commerciële zaken.

Noppies is het eerste bedrijf uit Nederland dat via deze route de Chinese markt op wil. Jeroen Leenders van Salesupply vertelt dat er ook al twee Chinese klanten zijn voor de Europese markt.

Het geografisch zwaartepunt van de onderneming ligt in Europa, maar de internationale expansie heeft ook geleid tot opening van kantoren in Amerika, Brazilië, Rusland. Het bedrijf bedient naar eigen zeggen meer dan tweehonderd klanten, onder wie Fonq, O’Moda, Marks & Spencer en G-Star.

Foto: jo@net (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond