Deel dit artikel
-

Samsung lanceert budgetmodellen van smartphones en tablets

Samsung voegt de nieuwste FE-reeks toe aan het Samsung Galaxy-ecosysteem: de Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+, en de Galaxy Buds FE. Stuk voor stuk budgetmodellen.

De Galaxy S23 FE smartphone blijft trouw aan het ontwerp van de S-reeks. De Galaxy S23 FE wordt geleverd in nieuwe, levendige kleuren.

De camera aan de achterzijde heeft een optische beeldstabilisator (OIS) en geavanceerde digitale beeldstabilisatie (VDIS), waarmee je ook onderweg stabiele opnames maakt.

De Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+ leveren volgens Samsung entertainment, creativiteit en productiviteit voor wanneer de inspiratie toeslaat.

Het 10,9-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE en het 12,4-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE+ hebben een automatische vernieuwingsfrequentie die zich aanpast tot 90 Hz. Vision Booster rekent af met zonlicht en verbetert de zichtbaarheid buitenshuis door kleur en contrast te optimaliseren, vooral in de donkere delen van het scherm.

Net als de Galaxy Tab S9-reeks beschikken de Tab S9 FE en S9 FE+ over een breed scala aan creatieve tools en apps.

De Galaxy Tab S9 FE is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 529 euro en de Galaxy Tab S9 FE+ vanaf 699 euro. Beide modellen zijn beschikbaar in vier modieuze kleuren[xii]: Mint, Silver, Gray en Lavender.

De Galaxy S23 FE is vanaf begin 2024 verkrijgbaar in de Benelux en de Galaxy Tab S9 FE-serie en de Buds FE zijn vanaf 4 oktober verkrijgbaar.

De Galaxy Buds FE tenslotte brengen Samsungs audio binnen het bereik van nog meer gebruikers, belooft Samsung.

De Galaxy Buds FE zijn ergonomisch ontworpen en comfortabel genoeg om lange tijd te dragen. Een aangepaste pasvorm is mogelijk met drie verschillende maten oordopjes en twee verschillende maten voor de vleugeltips.

De Galaxy Buds FE zijn verkrijgbaar voor €109 in twee moderne, opvallende kleuren: Graphite en White.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond