Deel dit artikel
-

Samsung lanceert smartphone met roterende camera

Meestal is het de Galaxy S van Samsung met de meeste innovaties, maar dit keer is een uitzondering gemaakt voor de Galaxy A80, een smartphone die volgens het bedrijf speciaal voor ‘digital natives’ is ontworpen. Meest opvallend: Samsung’s eerste roterende camera en een intelligente batterij.

Als je de selfiemodus in de camera-app selecteert, komen drie roterende pop-up camera’s tevoorschijn uit de achterkant van de telefoon. Alle drie de camera’s hebben voor en achter exact dezelfde hoge-resolutielens, zodat je altijd je ervaringen in de beste beeldkwaliteit deelt.

De functie Live Focus van de 3D-dieptecamera scant de omgeving en berekent afmetingen van objecten, zodat je video’s er volgens Samsung ‘altijd perfect uitzien’. Bovendien heeft de ultragroothoek lens dezelfde kijkhoek als het menselijk oog, waarmee je wat je ziet ook daadwerkelijk vastlegt en deelt.

De Super Steady videomodus zorgt ervoor dat e actievideo’s stabiel en steady zijn. Scene Optimizer herkent en verbetert tot 30 scènes automatisch, terwijl Flaw Detection nog voor je klikt onvolkomenheden signaleert en direct aanpast.

De Samsung Galaxy A80 heeft een 3.700mAh batterij en laadt snel op met Super-Fast Charging (25W).

De Galaxy A80 is vanaf midden mei verkrijgbaar in de kleuren Angel Gold, Ghost White en Phantom Black voor een verkoopadviesprijs van 649 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond