Deel dit artikel
-

Samsung Nederland verwacht Samsung Pay niet op korte termijn

Samsung Nederland denkt niet dat het vorige week in Barcelona gepresenteerde Samsung Pay snel naar Nederland komt. Dat vertelden vertegenwoordigers van het bedrijf gisteren op de Samsung Experience Days 2015 in Zaandam.

Samsung Nederland toonde gisteren aan Nederlandse dealers en de techpers onder meer de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Met die toestellen kan later dit jaar ook betaald worden via Samsung Pay, een tegenhanger van Apple Pay.

Samsung Pay wordt deze zomer voor het eerst uitgerold in de VS, samen met de drie belangrijkste creditcardmaatschappijen. Over de beschikbaarheid in andere landen werden geen mededelingen gedaan.

Volgens een woordvoerder wordt de nadruk in de VS vooral gelegd op creditcardbetalingen, die in Nederland nu eenmaal minder opportuun zijn. Niettemin gaat de Nederlandse vestiging er wel van uit dat Samsung Pay uiteindelijk ook naar ons land komt.

Apple Pay heeft intussen 61 retailers aan zich gebonden, waaronder L.L. Bean en Office Max. Daarnaast is Apple Pay te gebruiken met de automaten van Coca-Cola.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond