Deel dit artikel
-

Samsung strooit vandaag met nieuwe producten

Het wordt een grote dag voor Samsung, dat later vandaag een groot aantal nieuwe producten aankondigt met de Galaxy Note als vlaggenschip.

Zoals elk jaar in augustus lanceert Samsung vandaag een nieuw model van de Galaxy Note, de smartphone met stylus.

De Galaxy Note 20 wordt geleverd in meerdere model het kleinste model is 6,7 inch groot, terwijl het grootste exemplaar 6,9 inch aan schermruimte biedt. De grote variant heeft hogere specificaties, zoals een camera met 108 megapixel-sensor. Voor het eerst zal ook 5G worden ondersteund.

Ook wordt de lancering verwacht van de Galaxy Z Fold 2, de opvolger van de opvouwtelefoon die Samsung vorig jaar presenteerde. Het zou gaan om kleine verbeteringen, zoals de toevoeging van een Snapdragon 865-processor.

Er zijn ook weer nieuwe modellen van Samsungs tabletlijn op komst, dit keer onder de naam Galaxy Tab S7. De kleinste variant heeft een scherm van 11 inch, terwijl de grotere 12,4 inch groot is.

De nieuwe Galaxy Watch 3 krijgt naar verluidt twee modellen met schermen van 1,2 en 1,4 inch groot en de comeback van een draairing. Daarmee is het mogelijk om de software te besturen door de buitenste rand te draaien.

Tot slot zou Samsung weer nieuwe draadloze oordoppen introduceren, de Galaxy Buds Live. Mogelijk met actieve ruisonderdrukking en verbeterde batterij.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond