Deel dit artikel
-

Samsung toont virtueel zijn nieuwste producten

Samsung heeft vandaag tijdens de virtuele Life Unstoppable show al zijn nieuwste producten onthuld. Een groot deel daarvan was al eerder aangekondigd.

Samsung onthulde onder meer The Terrace, het allereerste scherm voor gebruik in de buitenlucht. Zo is The Terrace voorzien van een antireflectie-technologie waardoor je geen last hebt van schitteringen op je scherm.

En dankzij de gemiddelde schermhelderheid van 2.000 nits en de QLED 4K-beeldkwaliteit is ‘ultiem genieten’ volgens Samsung gegarandeerd.

The Terrace is ook te combineren met The Terrace Soundbar voorzien van Adaptive Sound. Deze technologie analyseert waar je naar kijkt om zo de bijpassende geluidskwaliteit te leveren.

Samsung presenteerde zojuist ook The Premiere, een laserprojector die filmische ervaringen in ieder huis mogelijk maakt. Het enige wat je nodig hebt is een witte muur of projectiescherm.

Op The Premiere heb je dezelfde Smart TV-ervaring als met andere Samsung TV’s. Zo zijn Netflix, YouTube en Videoland binnen handbereik.

The Premiere is verkrijgbaar in de modellen 120 en 130 inch en is uitgerust met woofers, Acoustic Beam surround sound en geavanceerde drievoudige lasers waarmee 4K-beeldkwaliteit kan worden gegarandeerd.

The Premiere is volgens Samsung ook ‘s werelds eerste HDR10+ gecertificeerde projector.

De LSP9T heeft een verkoopadviesprijs van 6499 euro en de LSP7T kost 3499 euro.

Samsung kondigde ook nog enkele QLED-TV’s aan, zoals de Q950TS QLED 8K-TV die kan worden gecombineerd met de nieuwe Q950T of Q900T soundbar. Een unieke eigenschap is Q-Symphony, waarbij de luidsprekers van de soundbar samenwerken met de luidsprekers aan de boven- en zijkanten van de QLED-TV.

De Galaxy Tab A7 is het nieuwste model van Samsungs tabletfamilie. Het 10,4 inch scherm is symmetrisch omlijst en hoogwaardig afgewerkt met metaal.

De Galaxy Tab A7 is in de kleuren Dark Gray en Silver vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar vanaf 229 euro.

Ook witgoed werd niet vergeten. Zo biedt de nieuwe koel-vriescombinatie RB7300T meer ruimte dankzij dunnere binnenwanden. Ook werd een nieuwe serie wasmachines en drogers aangekondigd. De 8000-serie wasmachine is uitgerust met AI. Hierdoor leert de wasmachine nde voorkeuren van de gebruiker.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond