Deel dit artikel
-

Samsung trekt 3g-patenten uit de kast: daagt Apple voor de rechter

Samsung heeft Apple in Nederland voor de rechter gedaagd. Het bedrijf spant vier kort gedingzaken aan en eist een verbod op de 3G-producten van Apple: de iPhone en de iPad. (meer…)

Deel dit bericht

5 Reacties

Jeroen Bos

En iedereen zich maar afvragen wat Google moest met de overname van Motorola…. Patenten!! Google stelt haar patenten vervolgens ter beschikking aan bouwers van hardware en houdt daarmee Apple op afstand….Wat een leuk spel. Kwestie van uitruilen.

Remi

Dus Samsung (of Google) heeft iets in een app gekopieerd en daarom krijgt Samsung een verkoopverbod op toestellen, niet een verplichting de app op korte termijn te vervangen. Apple overtreedt technologische patenten en mag licentie nemen…. Iets lijkt me heel erg krom. Persoonlijk zou ik Apple flink laten betalen voor de patenten (of zou ook dat niet mogen).

Wiebe Zijlstra

Hier worden wij als consument niet beter van. Maar ja voor grote bedrijven zijn wij toch maar koopvee.

Peter Luit

De mensheid is in deze gedaald tot beesten gedrag. Met welk verstand bevechten we elkaar in de openbare ruimte. We maken alles van elkaar na, we be- en veroordelen elkaar als een stel kleine kinderen. Natuurlijk zijn de belangen groot, maar het publiek lacht deze grote bedrijven gewoon uit. Leren we dan niets van de uitingen die via social media kanalen meer schade berokkenen dan de feiten zelf?

Roel Pollen

Ben het eens met Peter. het is een steekspel zonder einde als je niet uitkijkt. Denk ook dat Apple zich een beetje gaat verslikken in Samsung: wie de bal kaatst moet deze terugverwachten. Jammer dat we in deze Amerikaanse taferelen terecht zijn gekomen. Hoort echter inmiddels bij onze tijd, ben ik bang. Denk maar eens terug aan de Algemene Beschouwingen vorige week, ook zo’n theater in dezelfde categorie…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond