Deel dit artikel
-

Sanoma koopt woonwebsites

Uitgeverij Sanoma heeft de woonwebsites Leadz.nl en Woonwebsite.nl overgenomen als aanvulling op Woonklussen.nl en Allewoonwinkels.nl.

De twee nu aangekochte sites zijn beide gericht op consumenten die iets aan hun huis of tuin willen veranderen. Op Woonwebsite.nl kan de gebruikers een klussenmakelaar inschakelen voor het vinden van een geschikte aannemer voor een stevige verbouwing. Leadz.nl is een veilingsite waarop vraag en aanbod van woonklussen samenkomen. Consumenten kunnen er opdrachten plaatsen en professionele bedrijven kunnen daarop bieden.

Woonwebsite.nl is met honderdduizenden bezoekers per maand een van de populairste sites om informatie te vinden over wonen en verbouwen. Leadz.nl heeft een slim veilingsysteem en consumenten kunnen van elkaars kennis gebruik maken door beoordelingen. Ook kan men er de (financiële) geschiedenis van een bouwbedrijf inzien.

Hoeveel er is betaald voor de sites is niet bekend. Bij Woonwebsite.nl werken acht medewerkers en bij Leadz.nl twee. De managers van beide sites blijven voorlopig aan en zullen rapporteren aan Johan Keurentjes, online uitgever Wonen van Sanoma Uitgevers.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Marco

Ze hadden Funda.nl beter kunnen kopen. En vorige week is Kamernet.nl aan Direct Wonen verkocht. Niets over gelezen op EMERCE trouwens….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond