Deel dit artikel
-

Sanoma Learning neemt educatieve dienstverlener Iddink Group over

Sanoma Learning neemt educatieve dienstverlener Iddink Group over van de huidige eigenaar NPM Capital. De acquisitie omvat alle onderdelen van de groep in Nederland, België en Spanje.

Na de overname gaan Malmberg en Iddink Group samenwerken in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs om geïntegreerde digitale oplossingen te ontwikkelen voor beter en gepersonaliseerd onderwijs.

Iddink Group is met Iddink vooral bekend als distributeur van leermiddelen en als maker van de veelgebruikte leerlingadministratiesystemen Magister en Eduarte. Iddink Group heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot aanbieder van digitale platformen. Het Finse Sanoma Learning is eigenaar van toonaangevende educatieve uitgeverijen in diverse Europese landen, waaronder Malmberg in Nederland en VAN IN in België.

Iddink Group zal nauw blijven samenwerken met alle uitgevers en zullen de gecreëerde oplossingen en platformen voor de hele markt beschikbaar zijn. De bedrijven zullen opereren als separate dochterondernemingen en hun niet-exclusieve samenwerking staat nadrukkelijk open voor alle andere aanbieders van content en platformen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond