Deel dit artikel
-

Sanoma Ventures neemt belang in kinderkledingwinkel

De investeringstak van Sanoma Nederland neemt een belang in Brandkids.nl, een shop die de handel in nieuwe en tweedehands kinderkleding met elkaar vermengt.

Over de omvang van de participatie doen de partijen geen uitspraak. Sanoma Ventures neemt doorgaans minderheidsbelangen.

Brandkids.nl is een winkel die zelf nieuwe kleding van topmerken verkoopt, maar waar klanten zelf ook tweedehands kleding kunnen verkopen. Zo kunnen ouders combinaties van verschillende kledingsstukken kopen op betaalbare wijze.

‘De winkel bevat merken van onder meer Finger in the Nose, Bomba, Il Gufo, Blue Rebel, Relaunch, IKKS, Noppies en Tommy Hilfiger. Deze merken hebben op Brandkids ook allemaal hun eigen brandshop-omgeving, waar je de hele collectie kan bekijken. Na het aanmaken van een ‘verkopersaccount’ kunnen klanten heel gemakkelijk kledingstukken te koop zetten op de site. Brandkids handelt de betaling af en zorgt ervoor dat de verkoper zijn geld ontvangt, als de koper het product van de verkoper heeft ontvangen.’

*) Zie ook: ‘Interview: Sanoma’s proeftuin voor de toekomst’ (Emerce Magazine, maart 2013)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond