Deel dit artikel
-

Save the Date: Emerce Travel 2018

Op 7 juni wordt Emerce Travel gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Kom ook inspiratie opdoen over digital commerce, marketing en de laatste innovaties in de reisbranche. Van voice tot AMP’s, van blockchain tot GDPR – alles komt aan bod.

Zo vertelt CEO David Armstrong van de Holiday Pirates Group (in Nederland bekend van Vakantiepiraten.nl) hoe zijn bedrijf met slechts 7 procent paid traffic weet te groeien. Vanja Mlaco (Transavia) presenteert de Google Assistant-case – hoe Transavia samen met Mirabeau reizigers die nog niet weten waar ze naartoe willen inspiratie bieden via voice. Maar ook boeken is mogelijk via Google’s spraakassistent.

Matthias de Bruyne (DDMA) bekijkt de voorlopige impact van GDPR en Wouter Kiel van Travix deelt de learnings van de Accelerated Mobile Pages die een jaar geleden werden ingevoerd om de mobiele performance van CheapTickets.nl te verbeteren.

Verder pitchen start-ups hun businessmodel voor een deskundige jury en zullen voor het eerst de Social Travel Awards worden uitgereikt aan de reismerken die het afgelopen jaar het best presteerden op social media qua bereik, PR-waarde, sentiment en overall.

Wil je er ook bij zijn? Zie de website voor meer informatie/tickets en de ontwikkelingen in het programma.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond