SBS start serie rond Marktplaats-advertenties

SBS start deze maand een serie onder de noemer Marktplaats: Heel Holland Handelt.

Vanaf maandag 5 februari worden de meest bijzondere verhalen achter Marktplaats advertenties elke werkdag in de vooravond uitgelicht bij SBS6.

De kijker maakt kennis met de mensen achter de advertenties, en de inspirerende verhalen achter deze advertenties. Zo maken we kennis met twee dames die onlangs op Marktplaats een bedrijfje zijn gestart in foampruiken.

Marktplaats: Heel Holland Handelt wordt geproduceerd door MasMedia.

2 Reacties

mijn marktplaats scoring filmpjes zijn veel leuker, zie deze https://youtu.be/sY1oU6IpmF8 of deze: https://youtu.be/pezAFouUMpk

Beste SBS6 redactie.

Jullie laten zeer een leuk programma zien over Marktplaats en de bijzondere verhalen van de mensen daar achter. Ik verkoop en adverteer ook veel op Marktplaats en dat met zonder enig probleem. Maar wat ik daarnaast ook doe is duidelijkheid te krijgen over de werkwijze hoe Marktplaats omgaat met meldingen van Oplichting. Ik ben niet iemand die zo maar even een verhaaltje de lucht in gooi, maar door diep spitten en uitvogelen en ervaringen van andere mensen, merk ik erg op dat aan dit onderwerp een zeer schimmige kant zit. Want de werkwijze die Marktplaats nu hanteert om oplichting tegen te gaan werkt juist het tegenovergestelde. Want in praktijk komt het eigenlijk op neer dat Marktplaats juist er voor zorgt dat via een achteruitgang oplichters weer vrij spel kunnen krijgen om verder te gaan met hun praktijken. Want als ik in 1 dag 10 oplichters opmerk zolang de sporen nog vers zijn……hoe is het dan mogelijk dat Marktplaats en de politie niet ( kunnen ) helpen om dit op te lossen? Heel simpel……Als de bank namelijk ook enig fatsoen in hun donder hebben dan is een oplichter zo te achterhalen. Maar dat gebeurd dus niet. Dus hoe je het went of keert….het slachtoffer is en blijft de klos en de dader weet dat al te goed. Maar dit schijnt ook nog maar eens het begin te zijn voor de slachtoffer. Want ik heb namelijk ook uitgezocht via navraag en bellen met Marktplaats en de politie hoe zij hier tegenover staan. En om eerlijk te zeggen stond ik gewoon versteld van, van wat je als slachtoffer te horen krijgt. Maar sommige opmerking die deze twee partijen naar het slachtoffer gooien vind ik nog verbazingwekkender. Persoonlijk en veel mensen delen met mij de mening dat dit een leuk programma is over Marktplaats. Maar misschien is het ook een optie op slachtoffers van oplichting van Marktplaats hun woord te kunnen doen. Want ik heb mij er al zo in verdiept dat ik echt wel door heb dat Marktplaats en de politie gewoon met een schijnproces bezig is wat er ook nog eens voor zorgt dat oplichters een uur later doodleuk weer verder kunnen gaan om mensen te bestelen. Misschien is dit ook een manier om de slachtoffers een hart onder de riem te steken. Want zij verdienen meer begrip dan dat ze krijgen van onze zo goed gestelde rechtssysteem in Nederland. Het is namelijk toch belachelijk dat we wel de mooie kant laten zien, maar de zo vele slachtoffers laten we gewoon barsten. Ik vind dat gewoon diep en diep triest.

mvg Martijn Jansen
stingrayalex@outlook.com
tel 0643166897

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug