Deel dit artikel
-

Schuberg  Philis breidt uit naar Rotterdam

IT-dienstverlener Schuberg Philis slaat een nieuwe weg in qua vestigingsbeleid. Het opent kantoren in Rotterdam en later in Den Bosch en over de landsgrenzen.

De locatie in Rotterdam wordt in maart in gebruik genomen. Het gaat om de twaalfde etage van het Adriaan  Volkerhuis op loopafstand van de Erasmus Universiteit, aan de Maas.

Het zogeheten missioncritical IT-bedrijf wil daarna, in 2023, een vestiging openen in Den Bosch. Dat staat ook wel bekend als een grote kweekvijver voor dataspecialisten.

Managing director José Brenninkmeijer (foto) van Schuberg Philis: “De opening van een tweede locatie is niet omdat we uit ons jasje groeien, maar om dichter bij de klant en onze medewerkers te zitten. De keuze om uit te breiden naar Rotterdam was dan ook snel gemaakt vanwege het talent en de diversiteit die de metropool Rotterdam – Den Haag te bieden heeft. Wij geloven dat dit naadloos aansluit bij onze multidisciplinaire teams. Het hoge opleidingsniveau van talent, de diverse opleidingsinstituten, de bereidwilligheid voor vernieuwing en het netwerk van Rotterdam Partners maakte het nog aantrekkelijker om ons hier te vestigen.”

“We zijn begonnen als specialist in IT-infrastructuur. Dat is gegroeid naar de bovenliggende stack. Van on-premise infra naar migraties in de cloud. Denk ook aan zaken als datalakes en data-intelligentie en dat vanuit bedrijfs- en branchekennis.”

Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de sectoren Smart Manufacturing,  Utilities, Travel, Logistics & Infrastructure, Financial Services, Government & Public Sector en Retail.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond