Deel dit artikel
-

Seats2meet.com breidt uit naar Antwerpen en Beurs van Berlage

De Nederlandse ontmoetingsformule Seats2Meet.com opent een eerste locatie in België. Ondernemer Dominik van Landeghem staat samen met twee compagnons aan het roer van deze eerste locatie in een oude graanmaalderij in Antwerpen.

Tegelijk opende ondernemer Felix Lepoutre de zestigste Seats2meet.com locatie van Nederland in de Beurs van Berlage. Volgens Lepoutre kan deze ‘midden in Amsterdam en zeer centraal gelegen plek niet anders dan één van de meest succesvolle ontmoetingsplekken van Nederland worden’.

Seats2meet.com is een jaar of tien geleden voortgekomen uit Meeting Plaza, een traditionele leverancier van vergaderzalen. Bedrijven lieten het afweten, maar omdat zelfstandige professionals in opkomst waren werd de formule aangepast. Seats2Meet opende zijn eerste locatie in Utrecht in 2007. Inmiddels zijn er zelfs vestigingen in Japan en Egypte. Het bedrijf exploiteert zelf maar twee kantoren. De rest valt binnen een franchiseformule.

Mede-eigenaar Marielle Sijgers benadrukt dat er nog veel meer in de pijplijn zit. Alleen al de afgelopen drie weken heeft het bedrijf potentiële ondernemers mogen ontvangen uit India, Singapore, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Roemenië, Finland en Duitsland. In 2014 wil men de honderdste locatie in Nederland openen en in minstens tien landen operationeel zijn.

OUTLOOK STRATEGY 2013

Deel dit bericht

1 Reactie

Edo van Santen

Seats2Meet opende zijn eerste locatie in Utrecht in 2007…. hier een kort interview met Mede-eigenaar Ronald van den Hoff bij de opening http://www.youtube.com/watch?v=hmZY1WCkLnI

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond