Deel dit artikel
-

Shampoo Bars en Brandblussershop kanshebbers Friends of Search Awards 2024

De jury van de Friends of Search Awards 2024 is eruit. In de categorie Beste SEA (Search Engine Advertising) strijden Shampoo Bars en Brandblussershop om de overwinning. AON, HEMA en Kader Group zijn genomineerd in de categorie Beste SEO.

Bij het beoordelen van de inzendingen heeft de jury gekeken naar hoe de cases zich onderscheiden in helder strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid, privacyvriendelijkheid en verantwoord gebruik van gegevens. Naast Barry Adams (Polemic Digital) en Frederick Vallaeys (Optmyzr) bestaat de jury uit een internationaal team van onafhankelijke search-experts: Martin Röttgerding (SEA Safeguard), Anu Adegbola (PPC Live UK), Michiel Nienhuis (Google), Eline Barten (Wehkamp), Heather Physioc (VML), Arnout Hellemans (Online Markethink), Linda Hogenes (Coolblue).

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland. De winnaars zullen hun case presenteren op het podium tijdens het Friends of Search-congres op 21 maart in de Kromhouthal in Amsterdam, naast een volledig programma met sprekers zoals Aleyda Solis, Martin Röttgerding (SEA Safeguard)en Kevin Indig.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond