Deel dit artikel
-

Sheryl Sandberg van Facebook op Cannes’ podium

De COO van Facebook, die het bedrijf samen met Mark Zuckerberg groot maakte, is een van de keynote speakers op het Cannes Lions. Sheryl Sandberg en collega’s treden veertien keer op Franse podia.

De hand van Sandberg is te zien in de presentaties van de socialgigant. Drie van de veertien optredens gaat over gender equality, een thema dat de operationeel directeur nauw aan het hart ligt. Ze spreekt vaak over diversiteit op nationale en internationale podia. In Cannes ook.

Het tweede optreden van Sandberg doet ze samen met de CMO van Airbnb, Jonathan Mildenhall. Dat gaat over hoe merken meer nog meer kunnen vragen van creatieven voor campagnes op mobiele apparaten. Op de laatste dag staat ze op het podium met de CEO van BBDO, Andrew Robertson, om te spreken over tegenslagen bij organisaties en hoe daarmee om te gaan.

Naast meer dan een dozijn presentaties op grote en kleine podia, variërend over tech en creativiteit, heeft Facebook ook een vaste plek in de Franse badplaats. Recht tegenover het Hôtel Barrière Le Majestic heeft het een eigen stand op het strand. Die is open voor iedereen. Net als de Nederlandse exponsanten van de Embassy of Dutch Creativity draait ook Facebook een eigen programma van sprekers en events af op die locatie.

Foto: Financial Times (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond