Deel dit artikel
-

Shopping-app Klarna breidt uit met eco-fashion

Klarna gaat een samenwerking aan met Good On You ter uitbreiding van het winkelaanbod in zijn app. De nieuwe partner brengt producten van 23 kledingmerken in van wie vaststaat dat hun producten milieubewust zijn gemaakt.

Het doel is om het bewustzijn van eco-vriendelijk en ethisch verantwoord shoppen te vergroten. Good On You is een organisatie die dit meet en hierover rapporteert aan de mode-industrie. Het schuift ook de beste jongens en meisjes van de klas naar voren.

Klarna brengt de selectie onder in het Shopping-tabblad van zijn app. De Zweden hebben de luxe om selectief te zijn met wat ze hoe aanbieden in de app, want ze zijn niet financieel afhankelijk van het verkopen van kleding. Verre van dat zelfs. Klarna is immers een betaalbedrijf waarmee webwinkels aan hun klanten de optie tot achteraf betalen kunnen bieden.

De uitbreiding van de app met mode is onderdeel van de expansiestrategie die wordt gevoerd. Het bedrijf zoekt uitbreiding in het marketingdomein en kocht daartoe verscheidene marketingdiensten. Daaronder: Stocard, reisvergelijker Inspirock en prijsvergelijker Shoptail.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond