Deel dit artikel
-

ShowHeroes koopt performancebureau

De ShowHeroes Group maakt de overname van het Italiaanse performancemarketingbureau Agon Digital bekend.

Hierna claimt de Berlijnse ShowHeroes Group dat het na Google en Meta de grootste, onafhankelijke leverancier is van video-oplossingen en performancemarketing in Europa. Financiële details van de overname zijn niet bekendemaakt.

Agon Digital exploiteert verscheidene formats om reclame te bedrijven die direct tot interactie en transacties moet leiden. Dat zijn: native en display advertising, e-mailmarketing, gesponsorde content en prijsvergelijkers.

De overname van Agon Digital is de zesde M&A-deal van ShowHeroes Group in anderhalf jaar. Afgelopen februari kocht de groep Smartclip LATAM, nadat ze in 2020 het Nederlandse Streamads, Viralize in Italië, de Noorse PlayAd Media Group en Union Media in het Verenigd Koninkrijk al hadden overgenomen. Door de overname kan de ShowHeroes Group nu zijn portfolio van contextuele instream video- en CTV-content en -oplossingen combineren met performancemarketing. Het resultaat is een full-funnelmodel dat klanten van brandbuilding tot leadgeneratie en conversie ondersteunt.

Foto: Maurizio Abbiateci (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond