Deel dit artikel
-

Shypple wint Nederlandse Tech5 Award 2021 tijdens The Next Web

Shypple, het digitale expediteurplatform uit Rotterdam, is uitgeroepen tot winnaar van de Tech5 country award uitgereikt door The Next Web en Adyen tijdens The Next Web Conference in Amsterdam.

Shypple ontvangt de prijs op basis van de indrukwekkende groei, internationale expansie en de manier waarop de organisatie de vrachtvervoersector innoveert en is daarmee een van Nederlands meest veelbelovende scale-ups.

Tech5, initiatief van Adyen en The Next Web, zet de populairste jonge scale-ups van Europa in de spotlight. De onafhankelijke jury bestaande uit investeerders, influencers en andere experts selecteerde Shypple als winnaar van de country award in Nederland. Hiervoor beoordeelden zij hen op criteria als noemenswaardige investeringsrondes, sociale impact, teamgroei en media-aandacht.

Het in 2016 opgericht Shypple-platform verbindt al meer dan 3.000 bedrijven, waaronder Bunzl en HKliving, die dankzij dit platform hun supply chain managen. In augustus haalde de organisatie 25,5 miljoen euro op, vier maanden na de initiële Serie A-ronde van april 2021, toen er 7 miljoen werd opgehaald.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond