Deel dit artikel
-

Siebel hervat verkoop

De failliet verklaarde juweliersketen Siebel opent morgen de deuren van twaalf vestigingen. ‘We hebben de mensen, we hebben de spullen, we kunnen net zo goed wat geld gaan verdienen’, laat de de curator aan Nu.nl weten.

Siebel werd op 21 januari door de Rechtbank te Amsterdam failliet verklaard. De winkels van Siebel zijn kort voor het faillissement gesloten. De curator wilde de winkels eerst verkopen en vervolgens weer openen, maar kennelijk laat die koper te lang op zich wachten.

In een verklaring op de website is te lezen: ‘Siebel wil de klanten graag van dienst zijn. De mensen, de winkels en de vele mooie artikelen van Siebel zijn beschikbaar. Bovendien kunnen de klanten hun Siebel-cadeaukaarten weer besteden. De duizenden reparatieartikelen en de trouwringen worden weer via de winkels uitgeleverd. De heropening is ook een goede opmaat naar de doorstart.’

De winkels in onder meer Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam-Noord, Breda en Den Haag gaan 1 maart weer dicht. Of de verkoop via de website wordt hervat is niet bekendgemaakt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond