Deel dit artikel
-

Signify pakt uit met slimme verlichtingsproducten

Signify onthulde maandag online een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue die volgens de fabrikant nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties moeten bieden. Alle producten zijn weer met de Philips Hue app te bedienen.

Nieuw zijn de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen, en de eerste draagbare, oplaadbare lamp die ontworpen is voor binnen- en buitengebruik.

Perifo is een nieuwe lijn van Philips Hue die bestaat uit afzonderlijke rail-elementen die in elkaar passen om een volledig aanpasbare rail te vormen. Je kiest zelf de lay-out en lengte van de rail en welke lampen je wilt gebruiken,

De rail kan aan de wand of het plafond worden bevestigd en wordt aangesloten op een standaard stopcontact of bestaande bedrading met behulp van de meegeleverde voedingseenheid. Je kunt spots, hanglampen, lichtbalken en lichtbuizen naar keuze combineren in één enkele Perifo rail.

Met de nieuwe draagbare Philips Hue Go tafellamp kun je nu slimme verlichting meenemen van de woonkamer naar de terrastafel, of waar dan ook binnen en buiten jouw huis. Hij is voorzien van een siliconen handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen overal waar je licht nodig hebt. De draagbare Hue Go tafellamp heeft een batterijduur tot 48 uur en is eenvoudig op te laden met het meegeleverde oplaadstation.

De verlichting in de badkamer krijgt volgens Signify een stijlvolle en strakke update met de nieuwe Philips Hue Xamento zwarte badkamerreeks. De Philips Hue Xamento zwarte inbouwspot brengt een eigentijds design in de badkamer en biedt tot 350 lumen in miljoenen kleuren van dimbaar slim licht.

De Xamento zwarte inbouwspot is verkrijgbaar per stuk of als 3-pack. De Philips Hue Xamento zwarte plafondlamp vormt een decoratief middelpunt in de badkamer en vult de ruimte met subtiel, diffuus licht dankzij het unieke ontwerp. En hoewel de lamp de badkamer kan vullen met 2350 lumen in miljoenen kleuren, kan ze ook laag worden gedimd om de ‘perfecte ontspannen sfeer’ te creëren.

Signify lanceert ook een nieuwe Zonsopkomst ontwaken-stijl. Deze bootst de zon na die over de horizon verschijnt waardoor je ’s ochtends of op elk ander moment van de dag ontspannen wakker wordt. De Zonsopkomst ontwaken-stijl is te vinden in de Philips Hue-app onder het tabblad ‘Ontwaken’ bij ‘Automatiseringen’ voor Hue Bridge gebruikers en het tabblad ‘Routines’ voor Bluetooth gebruikers.

De ontwaken-stijl kan worden aangepast qua duur en het tijdstip van de dag. Gebruikers van de bestaande ontwaken-stijl – die nu ‘Overgang naar Helder’ heet – kunnen hun ontwaken-beleving upgraden door simpelweg ‘Zonsopkomst’ te selecteren in het bewerkingsscherm van de automatisering.

Tot slot introduceert Philips Hue een slim accessoire, de Philips Hue Tap dial switch, waarmee gebruikers hun slimme lampen in huis nog persoonlijker kunnen bedienen.

De switch heeft vier knoppen en elke knop kan worden ingesteld om slimme verlichting in maximaal drie afzonderlijke kamers of zones in huis te bedienen. Tik op een knop om onmiddellijk een lichtscène te kiezen of aan te passen.

De schakelaar heeft een strak, mat ontwerp in zwart of wit, waardoor hij overal in huis in het interieur past. Hij kan worden gebruikt als handige afstandsbediening of zelfs magnetisch worden bevestigd op metalen oppervlakken.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond