Deel dit artikel
-

Sites RTLZ en Bright uit de lucht

Vanaf deze week worden de sites van RTL Z, Bright, VTBL, Eigen Huis & Tuin en RTL 7 Darts zoals enkele weken terug al was aangekondigd definitief ondergebracht bij RTLnieuws.nl.

Daar vindt men het nieuws onder kopjes als Tech, Sport, Lifestyle en Economie.

Het merk Bright, ooit gekocht door RTL, wordt hiermee minder zichtbaar. Op YouTube, sociale media en op televisie wordt de merknaam nog wel gehanteerd.

De app van RTL Z wordt na 27 mei niet meer ververst. De site gaat vrijdag uit de lucht.

Vanaf 1 juni is het dagelijkse aanbod aan technieuws exclusief te vinden op RTLnieuws.nl/tech en in de RTL Nieuws-app onder Tech.

Deel dit bericht

2 Reacties

bert

Het wordt tijd dat Erwin een nieuw technieuwsbedrijf opricht. Bright op Youtube is één grote Samsung sponsorshow geworden met hitsige pubers die op Merijn lopen te geilen omdat ie zegt Airpods uit te delen bij zoveel likes. Of iemand ze ooit echt krijgt….

CB

Triest van Bright.
Ik ken Bright nog als magazine. Kreeg het ooit eens onder ogen toen ze een gecombineerd blad met Vodafone uitgaven. RTL zou juist moeten investeren in een op zichzelf staand platform als BRIGHT. Voor wat betreft de consolidatie van de overige websites: it’s about time. Het was soms een drama om iets bij hen gevonden te krijgen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond