Deel dit artikel
-

Sjonic Digital Media wordt NOBEARS Utrecht

Internetbedrijf NOBEARS uit Heusden voegt digitaal bureau Sjonic Digital Media uit IJsselstein toe aan haar bedrijvengroep. Sjonic zal zijn naam wijzigen in NOBEARS Utrecht.

Met de toevoeging van het bedrijf telt de organisatie nu ruim veertig professionals op digitaal vlak. Beide bureaus richtten zich beide op digitale strategie, design, ontwikkeling en marketing.

Sjonic werkt momenteel onder andere voor Jumpsquare, Gemeente Utrecht, Health Investment en Vocking Worst. Daarnaast heeft het bureau met Gifty.nl – het platform achter de landelijke campagne #helpdehoreca – haar eerste zelf ontwikkelde venture.

NOBEARS is een ISO 27001-gecertificeerd internetbureau dat werkt voor klanten als MOOOI, Intratuin, De Mandemakers Groep, Jumbo Golf, Jumpsquare, Gemeente Utrecht en Van Mossel Automotive Groep.

Deel dit bericht

1 Reactie

Peter - DQ&A

Supermooi om te zien. 19 jaar geleden op een zolderkamertje voor (M)KB begonnen, uitgegroeid tot een mooi bedrijf met mooie klanten en top team. Erg gegund voor Sjon en Toon + team en een geweldige aanwinst voor NOBEARS. Gefeliciteerd jongens en heel veel succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond