Deel dit artikel
-

Slack vreest Facebook at Work niet

Slack, het bedrijf achter de gelijknamige teamsoftware, zegt Facebook at Work niet te vrezen. De zakelijke versie van Facebook wordt maandag in Londen aangekondigd.

Ook voor een meer op teams gerichte versie van Skype, waaraan Microsoft momenteel werkt, is Slack niet bang, zo vertelde het bedrijf aan een groep internationale journalisten in San Francisco.  “We richten ons meer op conversaties dan op puur op samenwerken alleen.”

Slack kent ruim 600 integraties met bestaande applicaties, zoals die van Salesforce. Daarmee schuift het bedrijf een eind op in de richting van enterprise software.

Nu al zijn gebruikers tien uur per dag ingelogd en die benutten het platform zeker twee uur per dag. Maar Slack heeft geen plannen om de enterprise te bedienen zoals anderen dat doen.

Een van de grootste wensen van gebruikers is de beschikbaarheid van draadconversaties of threads omdat de huidige gespreksindeling niet ideaal is.

Slack heeft de ondersteuning wel aangekondigd, maar op zeer korte termijn worden ze nog niet gelanceerd. Slack wil threads eerst uitgebreid testen. “We willen zeker weten dat het werkt.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond