Deel dit artikel
-

Slimme verlichting voor je tuin, balkon en terras

In oktober 2022 introduceerde Signify, de oude lichttak van Philip naast het WiZ lichtsnoer de allereerste WiZ-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van WiZ uit met twee nieuwe producten: de nieuwe WiZ ELPAS-wandlamp voor buiten en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van de grondspots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

De nieuwe WiZ-grondspots voor buiten zijn volgens Signify een must-have voor iedereen die zijn tuin, terras of balkon een upgrade wil geven. De spots zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. Met één druk op de knop creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is eenvoudig uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is kinderspel, dankzij het eenvoudige plug-and-play principe. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Door het lage voltage is het systeem veilig te installeren en te gebruiken.

De nieuwe ELPAS-wandlamp voor buiten (230V) is eveneens gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. Met verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren komt elke tuin, terras of balkon nog mooier tot zijn recht.

De nieuwe producten in het outdoor assortiment van WiZ zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de WiFi, waardoor de verlichting vanaf elke locatie kan worden bediend met de WiZ-app of WiZmote-afstandsbediening.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond