Deel dit artikel
-

Snapchat wordt nog meer berichtendienst

Luttele dagen nadat uitlekte dat Snapchat 100 miljoen dollar zou hebben geboden voor Bitstrips, een app waarmee je een emoji-versie van jezelf kunt maken, kondigt het Amerikaanse bedrijf een belangrijke update aan van zijn dienst.

Het chatdeel van de app – genaamd Chat 2.0 – is uitgebreid met zeker 200 stickers (plaatjes of figuurtjes), switchen tussen audio en video en opneemmogelijkheden voor audio of video.

Chat werd in 2014 gelanceerd, waarmee Snapchat gebruikers voor het eerst ook via tekst met elkaar konden communiceren. Blijkbaar onder invloed van WhatsApp en Facebook Messenger heeft Snapchat het communicatiedeel nu verder uitgebreid.

Mogelijk wordt Bitstrips in de nabije toekomst ook geïntegreerd in Snapchat. Gebruikers van deze app kunnen kiezen uit een groot aanbod van gezichtsvormen, huidskleuren en andere uiterlijke eigenschappen om een eigen emoji te ontwerpen.

De nieuwe versies voor iOS en Android komen vanavond beschikbaar.

WhatsApp biedt sinds vandaag stilzwijgend ondersteuning voor het gebruik van dikgedrukte, schuingedrukte en doorgestreepte tekst. Voor dikgedrukte tekst moeten ‘appers’ asterisken (*) gebruiken, voor schuingedrukte tekst een liggend streepje (_) en voor doorgestreepte tilde’s (~).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond