Deel dit artikel
-

Sony introduceert een nieuwe Walkman met verbeterde geluidskwaliteit

Sony heeft een nieuwe Walkman geïntroduceerd, de NW-A306. De NW-A306 serie is gericht op het leveren van uitzonderlijke muziekkwaliteit direct vanuit de broekzak. Het nieuwe model weegt slechts 113 gram, biedt volledige Wi-Fi compatibiliteit, een touch screen van 9,14 cm en tactiele fysieke muziekcontrole.

S-Master HX digitale-versterkertechnologie, onafhankelijk ontwikkeld voor Walkman, is compatibel met het oorspronkelijke DSD-formaat. Hierdoor wordt vervorming en ruis verminderd over een breed frequentiebereik, wat zorgt voor een rijk en vol geluid.

Net als voor het nieuwste Signature Walkman-model, heeft Sony voor de NW-A306 een reflow soldeermetaal gebruikt dat goud bevat. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijk verbeterde geluidslokalisatie en een ruimtelijkere weergave.

Om het evolutionaire geluid van de muziekspeler te creëren, zijn een dubbele klok, filmcondensator en een verfijnd geluidsregister nauwkeurig gepositioneerd in de Walkman.

De NW-A306 maakt verder gebruik van Edge-AI (Artificial Intelligence). Muziek wordt nog meer tot leven gebracht door gecomprimeerde muziekbestanden in real time op te schalen met DSEE Ultimate. Dit doorontwikkelde algoritme biedt nu nog meer voordelen voor audio van cd-kwaliteit (16 bit 44,1/48 kHz) zonder verlies van kwaliteit. Het terugbrengen van de akoestische subtiliteit en het dynamisch bereik biedt de gebruiker een completere luisterervaring.

Met verdere vooruitgang ten opzichte van zijn voorgangers, kunnen luisteraars nu ook genieten van DSEE Ultimate voor het opschalen van muziek die gestreamd wordt via Wi-Fi of gedownload is. Bovendien werkt DSEE Ultimate wanneer er geluisterd wordt met een draadloze koptelefoon.

De NW-A306 heeft een langere batterijduur dan voorgaande modellen, zodat luisteraars nog langer van hun favoriete muziek kunnen genieten. De NW-A306 heeft een batterijduur tot 36 uur met 44.1kHz Flac weergave, tot 32 uur met 96kHz FLAC hoge resolutie audioweergave of tot 26 uur met de streamingservice-app om aan de vraag van de gebruiker te voldoen.

De NW-A306 is vanaf januari 2023 verkrijgbaar in de Benelux voor 330 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond