Deel dit artikel
-

Sony vernieuwt SmartWatch

Sony heeft zijn SmartWatch lijn als verwacht uitgebreid met een derde model. De opvolger van de SmartWatch 2. Het kleinood werd zojuist onthuld op de IFA in Berlijn.

Opvallend is dat Sony zijn eigen software heeft ingeruild voor Android Wear. Maar Android ontbreekt weer op een nieuw product genaamd SmartBand Talk, waarmee je ook kunt telefoneren.

De SmartWatch 3 draait onder een 1.2GHz processor, heeft 4GB aan opslag en een compact 320×320 scherm. De zichtbaarheid daarvan is aardig verbeterd, waardoor hij beter in zonlicht is te zien. De SmartWatch 3 gaat 320 euro kosten.

De Smartband Talk is vergelijkbaar met Samsungs Gear Fit, maar dan met een soort e-paper scherm, waardoor de batterij bespaard blijft.

Eerder vandaag lanceerde Asus op IFA ook al een slim horloge onder de noemer ZenWatch. Dit horloge is gemaakt van zilverkleurig roestvrijstaal en heeft een rand van rose goud. De ZenWatch is nauwelijks goedkoper dan veel andere slimme horloges op de markt.

Analisten betwijfelen of de markt voor dit soort ‘smart wear’ groot genoeg is. Volgende week kondigt Apple zijn slimme horloge aan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond