Deel dit artikel
-

Spotify-concurrent Deezer wordt duurder

De muziekstreamingdienst Deezer verhoogt zijn prijzen opnieuw. In de toekomst betaal je 12 euro per maand voor het premium abonnement – het goedkoopste betaalde abonnement van de Franse dienst. Voorheen was dat 10 euro. In de toekomst kost het gezinsabonnement zelfs 20 euro per maand in plaats van 17 euro.

Als je op dit moment het premium abonnement voor een heel jaar afsluit, bespaar je 25 procent. Ook hier zijn de prijzen echter gestegen: het premium jaarabonnement kost 108 in plaats van 99 euro. Voor het eerst wordt het gezinsabonnement ook als jaarabonnement aangeboden: het kost 219 euro, een besparing van 8 procent ten opzichte van de twaalf keer de maandelijkse abonnementsprijs.

Deezer heeft nog niet bekendgemaakt wat er met bestaande klanten gaat gebeuren. Eerdere gebruikers van de muziekstreamingdienst zijn niet geïnformeerd over op handen zijnde prijsverhogingen.

Deezer verhoogde begin 2022 voor het laatst zijn abonnementsprijzen.

Ook marktleider Spotify heeft onlangs zijn prijzen verhoogd: voor een premium individueel abonnement, dat voorheen 10 euro per maand kostte, is sinds oktober f11 euro per maand verschuldigd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond