Deel dit artikel
-

Spotler Nederland, Tripolis en Flowmailer gaan verder als Spotler

Drie Nederlandse bedrijven met de focus op e-mail automation software binnen de internationale organisatie Spotler Group hebben besloten om de krachten de bundelen en onder de naam Spotler als één organisatie te opereren.

Naast de doorontwikkeling, verkoop en levering van de eigen software, zal de nieuwe organisatie zich gaan toespitsen op de verkoop en levering van andere marketing technologie. Zo wordt inmiddels ook het Customer Data Platform (CDP) van Squeezely al geleverd aan klanten van de Spotler organisatie.

De bedrijfsintegratie heeft geen invloed heeft op de data en mailings. De verschillende BV’s blijven voorlopig ook gewoon nog bestaan.

Wat wel gaat veranderen is dat de organisaties zich gaan samenvoegen en als één nieuwe operationele organisatie onder één merknaam naar buiten gaat treden. Dat proces is sinds februari in volle gang. Klanten, partners en andere relaties zullen stapsgewijs op de hoogte worden gebracht van nieuwe veranderingen.

Het management team van de nieuwe Spotler organisatie wordt gevormd door Mark van den Berg (Managing Director), Sean Barten (Customer Revenue & Retention Director), Richard van Looijen (R&D Director), Stefan Roelen (Sales Director) en Sven Pribnow (Client Services Director). Het team wordt vanuit de board van de Spotler Group bijgestaan door Paul Brentjens (CFO) en Ilona Salemink (HR Director).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond