Deel dit artikel
-

Start elektrische bezorging in Midden-Nederland door Red je Pakketje

Red je Pakketje heeft de eerste veertig elektrische bussen in gebruik genomen in de regio Midden-Nederland.

Eind 2020 maakte Red je Pakketje bekend dat het bedrijf een ‘groene financiering’ van 12,5 miljoen had binnengehaald. Dat geldt wordt geïnvesteerd in een duurzaam bezorgnetwerk, waarmee het bedrijf nog dit jaar uitstootvrij pakketten gaat bezorgen in het grootste deel van Nederland.

Direct na het binnenhalen van de investering plaatste Red je Pakketje een order voor meer dan tweehonderd elektrische bussen. Inmiddels rijden de eerste veertig bussen op de weg.

Voor de verdere uitrol is het bedrijf aangewezen op laadpalen van energiebedrijf Vattenfall. Die heeft al een laadplein van het Utrechtse distributiecentrum opgeleverd. Later dit jaar volgt het distributiecentrum in Amsterdam, waarna Red je Pakketje elektrisch bezorgt in zowel Noord-Holland, Zuid-Holland als Midden-Nederland.

Deel dit bericht

1 Reactie

Divanno

GoedeAvond, ik heb een vraag als ik Vandaag bijvoorbeeld Start rijd ik dan In een automaat bus of Nogsteeds een schakel Busje? Ik heb wel een schakel Rijebwijs Maar Ik Ben gewend ok met een automaat te rijden, mocht ik toch in een schakel moeten Rijden Zou ik het dan toch wel weer moeten aanleren Om het gevoel weer bij te krijgen .

Mvg Divanno,

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond