Deel dit artikel
-

Startpagina.nl stapt in kortingscodes

Startpagina.nl snijdt een nieuw domein aan en opent een zusterpagina met alleen actuele, werkende kortingscodes en aanbiedingen.

Het idee is geboren uit frustratie die velen zullen herkennen: getoonde kortingen blijken na de klik helemaal niet meer te bestaan.

In een persbericht schrijft Startpagina: “[We staan] bij veel senioren nog steeds als homepage ingesteld. Onze bezoekers hechten waarde aan overzicht en correcte informatie. Populair zijn de verwijzingen naar nieuws, winkels en dagdeals. Om bezoekers beter te helpen is er nu een speciaal kortingscodeplatform. Hier worden dagelijks aanbiedingen, acties en kortingscodes van webshops geplaatst.”

Aart Wallet, mede-eigenaar van Startpagina, kondigt aan: “Voor de komende maanden staan er meer vernieuwingen en toevoegingen op de planning.”

Hij is samen met compagnon Steven Flipse via Kompas Publishing sinds eind 2020 eigenaar van de klassieke organische verkeersrekkers Startpagina, GoeieVraag en SchoolBANK. Ze kochten de sites destijds van DPG Media, dat eigenaar werd via de overname van Sanoma Nederland eind 2019.

Startpagina.nl stond eind 2020 nog in de top 50 grootste sites van Nederland met een bereik van 3,3 miljoen gebruikers. In de juli-rapportage van bereikmeter Vinex staat geen vermelding meer dan de linksite (PDF).

Foto: Will Buckner (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Dave Leusink

Leuk hoe Aart dit doet: een superoud domein mét autoriteit in alle interessante niches laten ranken. Gaat zeker werken!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond