Deel dit artikel
-

Startup Storecove in Exact App Store

Facturen automatisch downloaden uit de portalen van talloze dienstenaanbieders. Dat lijkt te simpel voor woorden, maar Storecove is een bedrijf dat daar omheen is gebouwd. Sinds kort zit de dienst in de App Store van Exact.

Een half jaar geleden doorliep het bedrijf zijn eerste financieringsronde. Met het geld werd de dienst uitgebouwd en commercieel op de markt aangeboden. Sinds die tijd heeft het zijn dienst bewezen en blijkt hij vooral populair onder boekhouders.

Deze gebruikersgroep bespaart uren tijd omdat ze geheel automatisch de facturen kunnen downloaden uit de portalen van internet- en telecombedrijven maar ook bijvoorbeeld ook Yellow Brick, bol.com en PostNL en laten verwerken in de boekhouding. Vanwege deze functionaliteit is hij opgenomen in de App Store van Exact.

De oprichters van het bedrijf zijn de mense die ook Videostrip maakten, het videoreclamebedrijf dat ze verkochten aan RTL Nederland.

Dolf Kars van Storecove: “Na twaalf ondernemende jaren in de mediabranche gingen we op zoek naar nieuwe uitdaging. We kwamen uit in de Fintech-hoek en bouwde een oplossing die gemak biedt voor kleine en grote bedrijven. Vooraf haddden we niet kunnen bedenken dat we een applicatie zouden bouwen die in een paar kliks zoveel tijdwinst biedt.”

Foto: Anssi Koskinen (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

F.B. Kars

Goed werk Lieden, ga zo voort.

En Good Luck!

Pa Kars

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond