Deel dit artikel
-

Startup Whatser sluit overeenkomst met De Telefoongids

De Nederlandse startup Whatser, waarmee gebruikers hun favoriete stekken of merken bij kunnen houden, heeft een barterovereenkomst gesloten met De Telefoongids. Hiermee krijgt Whatser de beschikking over 100.000 extra plekken die verrijkt zijn met data als omschrijving, openingstijden, telefoonnummer en meer. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

Sewdath

Goeie strategische zet voor beide partijen! Lijkt me nog wel een grote uitdaging om het MKB echt mee te krijgen. Vooralsnog lijken deze zich nog niet echt bewust van de mogelijkheden van LBS. Zie ook de recente analyse: http://slidesha.re/nIF2uJ

Sander B

Het is inderdaad goeie strategische zet voor beide partijen, echter betwijfel ik of mensen hier in gaan geloven.

Anon

Whatser’s a million euro in debt, fighting their investors in court, and lost 99% of their staff due to unpaid wages. The reality is a lot darker and more interesting than this press release. Stay away from the founders and the investment group, BlueBubbleLab, as it appears both were trying to inflate the company for a quick and dirty exit.

Karel

Als ik op de site naar de z.g.n. collectie kijk van de De Telefoongids is het nou niet bepaald rijke content. Een samenwerking met nice site’s zo als http://www.openingstijden.nl, http://www.partyflock.nl of http://www.iens.nl zou voor Whatser en haar gebruikers naar mijn idee meer interessante data opleveren.

A.À.

Ik vind Whatser een heel handige site om te kijken wat hip en happening is in Amsterdam. Goed om te horen dat ze blijven groeien!

Kees

Ziet er inderdaad goed uit die website van Whatser. Is kijken of we die op kunnen nemen binnen het initiatief http://www.telefoongids-online.nl.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond