Deel dit artikel
-

Startupbootcamp voortaan in speeltuin IBM Innovation Space

Startup-accelerator Startupbootcamp en partnerbedrijf InnoLeaps openen later vandaag samen met IBM Innovation Space. Verschillende jonge bedrijven zullen hun intrek nemen in het pand, dat een van de grootste Europese ecosystemen moet worden voor innovatie en startups.

Het nieuwe hoofdkantoor van Startupbootcamp, het oude kantoor van IBM aan de Amsterdamse Johan Huizingalaan, moet een ‘creatieve metropool’ worden met als doel het aantrekken van veelbelovende startups en het creëren van een actieve startupgemeenschap.

De totale vloeroppervlakte bedraagt op dit moment duizend vierkante meter. Naast Startupbootcamp en InnoLeaps zullen diverse startups zowel tijdelijk als vaste kantoorruimte in deze ‘startup-stad’ kunnen vinden.

InnoLeaps helpt corporates te denken en te handelen als startups. Het bedrijf helpt teams van multinationals als Philips, Thales, Vodafone en ING.

Startupbootcamp is in 2010 door Patrick de Zeeuw en Ruud Hendriks opgericht en uitgegroeid tot een mentor- en alumninetwerk in meer dan 30 landen.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond