Deel dit artikel
-

Steijn Pelle naar Coinbase

De Nederlandse ondernemer Steijn Pelle gaat aan de slag bij de marktplaats voor cryptomunten Coinbase.

“Ik ga leiding geven aan een productteam van programmeurs, designers en data scientists. Dat team helpt om het product te verbeteren en daarmee de groei van het aantal gebruikers te versnellen”, licht hij toen aan deze uitgave.

Pelle, in 2012 door Sprout nog uitgeroepen tot ondernemer van het jaar met compagnon Bernd Damme, stapt over na twee jaar bij start-up HealthTap.

In San Franciso gaat hij bij Coinbase, zo legt Pelle uit, zijn kennis over het snel vergroten van klantenbestanden toepassen op grotere schaal.

“De wereld staat aan de vooravond van een economische revolutie. Digitale munteenheden veranderen het spel in veel opzichten. Dit is een van de beste voorbeelden van de kracht van netwerken sinds de opkomst van internet.”

Sinds de oprichting in de herfst van 2012 haalde Coinbase 225 miljoen dollar een venture capital op. De meest recente ronde dateert van augustus 2017 en bracht 108 miljoen dollar in het laatje.

De koers van de Bitcoin is sinds de laatste weken van 2017 gedaald van 16.200 naar 5.400 euro per munt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Gerrit

Hoi steijn. Allereerste gefeliciteerd met je nieuwe baan of uitdagende Job.
Mag ik je als xrp houder en ik geloof in de toekomst van de cryptocurensie. Vragen wat jou visie is op het uitblijven van xrp op coinbase.
En waarom word de nadruk gelegd op dat xrp zich wil inkopen op coinbase volgens mij draait het allemaal om geld en zal ook een andere munteenheid zich laten uitbetalen naar een handelsplatform die mensen zitten daar ook niet om zomaar de dag voor noppes voorbij laten.
En wat vind je van $105.000 Door een positief bericht te laten plaatsen Door uitbuiter jhon macafee. De wereld van misleidende informatie noem ik het maar.
Vr groet gerrit.
Succes gewenst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond