Deel dit artikel
-

Sterk kwartaal voor Salesforce

Salesforce sloot het afegelopen kwartaal af met een hogere winst en omzet. Het Amerikaanse boekte het afgelopen kwartaal een nettowinst van 1,2 miljard dollar, in vergelijking met 210 miljoen dollar een jaar eerder.

De omzet steeg 11 procent van 7,8 miljard dollar in het derde kwartaal van 2022 naar 8,7 miljard dollar in het afgelopen kwartaal.

Salesforce voorziet nu voor het lopende kwartaal een omzet van 9,18 tot 9,23 miljard dollar. De winst wordt geraamd op 1,26 tot 1,27 dollar per aandeel, terwijl de aangepaste winst wordt geschat op 2,25 tot 2,26 dollar per aandeel.

Voor het hele boekjaar wordt rekening gehouden met 34,7 tot 34,8 miljard dollar. De winst wordt geraamd op 3,99 tot 4,00 dollar per aandeel.

Amazon Web Services en Salesforce hebben hun wereldwijde strategische partnership uitgebreid. Voor het eerst worden Salesforce-producten aangeboden op AWS Marketplace.

Het partnership maakt het eenvoudiger voor klanten om hun data naadloos en veilig te beheren tussen Salesforce en AWS, en om de nieuwste generatieve AI-technologie toe te voegen aan hun applicaties.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond