Deel dit artikel
-

Stijn Mentrop nieuwe marketingdirecteur McDonalds

Stijn Mentrop is begonnen als Director Marketing & Communications bij McDonald’s Nederland. Naast de dagelijkse leiding over alle marketing en communicatie activiteiten, geeft hij invulling aan de strategische positionering van het familierestaurant.

Mentrop is onderdeel van het directieteam, dat sinds 1 juni aangestuurd wordt door Annemarie Swijtink.

Mentrop begon zijn carrière bij Unilever, waar hij verantwoordelijk was voor de merken Hertog Ice en OLA Viennetta. Na Unilever stapte hij over naar L’Oréal, waar hij de marketingactiviteiten voor het merk Garnier overzag. Aansluitend keerde hij nog even terug naar Unilever om het merk AdeZ te lanceren, maar richtte vervolgens zijn eigen bureau op, gespecialiseerd in strategische merkpositionering.

Samen met zijn team werkte hij voor klanten als Heineken, Friesland Campina, Unilever en de Nederlandse politie. Na tien jaar besloot Mentrop terug te keren naar klantzijde en ging hij aan de slag als Senior Global Marketeer bij Philips. In zijn laatste functie bij Philips was hij Global Marketing Leader voor alle verzorgings- en beautyproducten wereldwijd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond