Deel dit artikel
-

Storecove rondt eerste financieringsronde af

Het Amsterdamse Storecove, van de bedenkers van Videostrip, heeft bij informals zijn eerste financieringsronde van anderhalve ton afgerond. Het concept heeft zich bewezen, de ondernemers investeren in groei.

Met het nieuw verworven kapitaal wil Storecove een online marketingspecialist aannemen om zijn SaaS-product naar de markt uit te rollen. Sinds de voorzichtige introductie vorig jaar wist het bedrijf aan de Keizersgracht enkele tientallen klanten aan zich te binden.

Aangezien de jonge startup volgens het Lean-principe werkt, zijn die klanten ook belangrijk voor het proces van constant toetsen en bijsturen van het sitedesign.

Storecove is de moderne versie van een ordner, waarin bedrijven facturen en andere papieren informatie kunnen bewaren. Informatie over eenmalige en herhaalbestellingen wordt automatisch doorgemaild naar het systeem. Daar is het direct te raadplegen en doorzoeken.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Ondernemer Kars wil zijn bedrijf tegen het einde van het jaar winstgevend hebben en op zoek gaan naar venture capital om zijn diensten naar het buitenland te brengen.

Foto: Jessica Mullen (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Lars

Van harte mannen, meer dan verdiend! Succes,

Groeten Lars

Ron

Goed werk mannen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond