Deel dit artikel
-

Consolidatie zet door: marketingbureaus STROOM en M2|OC samen verder

De mediabureaus M2|OC en STROOM, beiden onderdeel van het Candid platform, gaan verder onder de naam STROOM: energie voor groei.

Het gefuseerde bureau wordt geleid door Samantha Catsburg (CEO), voorheen Managing Director van STROOM en zij wordt bijgestaan door Chief Client Officer Lars Vink van M2|OC en Chief Financial Officer Dennis van der Geer. Gezamenlijk vormen zij de directie van het media- en performance bureau.

Het bureau bestaat in totaal uit 90 mediaspecialisten met kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Het van oorsprong Rotterdamse STROOM dat in 2002 is opgericht, heeft de afgelopen jaren naar eigen zeggen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Na een reorganisatie in 2020 en in 2022 een fusie met De Media Maatschap werden regelmatig nieuwe accounts gewonnen zoals PwC, Dille & Kamille, Playmobil, Alliander en ONVZ verzekeringen.

M2Media werd 21 jaar geleden opgericht in Hilversum en was gespecialiseerd in strategie en media-investeringen.

Online Company ontstond in 2006. Dit bureau was gespecialiseerd in performance-marketing, e-commerce en digitale kanalen. Beide bureaus gingen samen als M2|OC.

De performance en e-commerce specialisten van M2|OC vormen een ‘waardevolle toevoeging’ aan het huidige STROOM, en voor de M2|OC klanten staat nu een nóg breder consultant team klaar.am.

Veel merken bereiken momenteel een groeiplafond, waarbij een extra media investering afnemende meeropbrengsten oplevert qua bereik en omzet. Door de lange termijn merk ontwikkelingen op korte termijn meetbaar te maken, kan effectief gestuurd worden op merk en performance.

Rudiger Wanck, CEO van het Candid platform. ‘Met het samenbrengen van de bureaus behouden we – naast onze brand en comms pilaar – ons mediaspecialisme en bundelen we tegelijkertijd de krachten van twee sterke bureaus.’

Portfolio
Het nieuwe bureau werkt gezamenlijk voor nationale en internationale A-merken zoals ENGIE, Nintendo, DPG, Hero, Omoda, Univé, Amazon Ring, Vakantiediscounter, Maxi-Cosi, Blokker, Delta Fiber, BSH, Dille & Kamille, AFAS software, PwC, Playmobil, Makro en Bike Totaal.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond