Deel dit artikel
-

Studenten claimen grootste online platform voor elektrische auto’s

Twee jonge Nederlandse ondernemers claimen het grootste online platform voor elektrische auto’s te hebben gelanceerd. Zij spelen daarmee in op de verwachting dat in 2025 90 procent van de nieuw verkochte auto’s volledig elektrisch zal zijn.

Consumenten kunnen op Mountox.com alle elektrische auto’s in detail bekijken, vergelijken en ook direct aanschaffen bij de aangesloten autodealers met korting. Ook kunnen zij meteen hun besparing van elektrisch rijden ten opzichte van brandstofgebruik berekenen.

De nog studerende broers Van der Ende ontwikkelden zelf het rekenmodel om de besparing met elektrisch rijden uit te kunnen rekenen.

Ook is uitgebreide informatie te vinden over bijvoorbeeld de actieradius van de auto’s in de zomer en in de winter. Een actieradius van 350 tot 500 kilometer is nu al standaard; dat was twee jaar geleden nog 130 kilometer.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

5 Reacties

Jasper

Klein verbeterpuntje: een site die goed werkt. Of zijn er tijdelijke problemen?

Klaas Koopman - Klaas Koopman SEO Specialist

Erg veel succes mannen, interessante en (hopelijk) lucratieve markt!

Rene

Grootste online platvorm voor electrisch rijden en dan geen enkele TESLA ‘dealer ‘ erop??? mis je toch iets ……

EVDP

Tsja, “het grootste”. De overtreffende trap. Het klinkt niet alleen ongeloofwaardig, het is het ook. Het ziet er raar uit met een kortingscode van 100 euro (op bijvoorbeeld een Tesla van een dikke ton …).

En dan dit …

“Ook is uitgebreide informatie te vinden over bijvoorbeeld de actieradius van de auto’s in de zomer en in de winter. Een actieradius van 350 tot 500 kilometer is nu al standaard; dat was twee jaar geleden nog 130 kilometer.”

OMG

Jongens, don’t hold your breath!

Sander

Je kan ook gewoon op Autotrader zoeken op elektrisch. Weliswaar geen nieuwe auto’s maar zeker handig (http://www.autotrader.nl/auto/brandstof–elektrisch/)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond