Deel dit artikel
-

Studenten pitchen hun businessidee in de lift

Op maandag 3 april vindt de vierde editie van het Elevator Pitch Event plaats. Studenten van Tilburg University, Avans, Fontys, NHTV en TU Eindhoven stappen in de lift om hun businessidee in 1 minuut te pitchen aan een jurylid. De finale vindt plaats bij Interpolis in Tilburg.  

De deelnemende studenten zijn via meerdere trainingssessies klaargestoomd om op deze finaledag hun businessidee te pitchen. Nieuw dit jaar is dat naast studenten van Tilburg University ook studenten van Avans Hogeschool, Fontys, NHTV en de TU Eindhoven mee zullen doen. Verder vindt de elevator pitch dit jaar voor het eerst niet plaats op de campus van Tilburg University, maar in de lift van Interpolis in Tilburg.

Het Elevator Pitch Event is georganiseerd door studentenorganisatie Integrand in samenwerking met de Academic Business Club (ABC), het Tilburg Center of Entrepreneurship (TCE) van Tilburg University en Starterslift.

Integrand bemiddelt tussen bedrijven en studenten voor stages en afstudeeropdrachten en houdt zich bezig met activiteiten voor academische studenten.

De Academic Business Club (ABC) is een netwerkorganisatie voor startende en gevestigde studentondernemers en studenten die de ambitie hebben om (in de toekomst) te gaan ondernemen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond