Deel dit artikel
-

Supermarktketen Jumbo biedt eigen mobiele prepaid beldienst aan

Jumbo is begonnen met een eigen mobiele telecomdienst, Jumbo Mobiel. Voor de prepaiddienst maakt de supermarktketen gebruik van het netwerk van KPN.

De Jumbo-beller betaalt 12 cent per minuut om te bellen en vijf cent per sms. Voor mobiel internet is de gebruiker 2,50 kwijt voor 100 MB, dat in een dag opgemaakt moet worden, of tien euro voor 400 MB, waarmee de gebruiker een maand uit de voeten kan.

De supermarktketen schermt met een ‘langste belgarantie’, volgens eigen zeggen de meeste minuten bellen tegen de laagste prijs in Nederland. Gebruikers van het Jumbo Mobiel-pakket die naar elkaar bellen of sms’en, betalen de helft van de prijs, dus zes cent per minuut om te bellen en 2,5 cent per sms.

Ook is er een ‘noodbundel’, waarmee de gebruiker eens per maand 2 minuten gratis mag bellen, of twee gratis sms’jes mag versturen, als zijn beltegoed op is.

Jumbo Mobiel ligt in de schappen in de supermarkten. Het starterspakket komt met een simkaart en tien euro beltegoed.

Deel dit bericht

2 Reacties

jos

ik hoop dat het prepay bellen bij jumbo niet zo afgaat als bij kruidvat mobiel heel veel mense die beginne bij kruidvat bellen hebbe problemen de een dit en de ander dat jammer ma waar

en dat is bijde aldi 90% minder dus daar om zeg ik ik hoop dat het bij de jumbo beter af gaat suxes jumbo en bij kruidvat betaal je 12 c voor belle en 5c voor een smsje en bij aldi talk 13c voor belle en 4 c voor een smsje

suxes jumbo

Peter

doe maar nederlands praten !

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond